Zakelijk

Zakelijke bijeenkomst in stijl

Het Oude Stadhuys is een monumentaal pand dat stamt uit de vijftiende eeuw. De locatie beschikt over een sfeervol interieur met marmeren vloeren, glas-in-loodramen en beroemde tapijtkunstwerken. Een indrukwekkend pand op een toplocatie! Perfect voor congressen, seminars, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten én productlanceringen.

Zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeest?
Het Oude Stadhuys is een locatie met stijl en allure. Het beschikt over een indrukwekkend interieur, moderne faciliteiten en multifunctionele ruimtes. Perfect voor een bedrijfsfeest, congres, seminar, vergadering of productlancering. Onze medewerkers denken graag mee over de organisatie van iedere bijeenkomst.

Meerdere ruimtes
Met ruim 10 zalen is de locatie zowel voor grote als kleinere groepen geschikt. Van de ontvangst op Het Bovenplein, een plenaire meeting voor 200 personen in De Raadzaal tot diverse kleinere workshopsruimtes. Geniet van een borrel op Het Bordes met uitzicht op de markt of een knallend feest in De Burgerhal; mogelijkheden alom!

Hoogwaardige eventorganisatie en catering
Het Oude Stadhuys is een totaalpartner in evenementorganisatie en beschikt over hoogwaardige horecamogelijkheden. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan workshops, activiteiten en entertainment.

Goede bereikbaarheid
Op loopafstand zijn diverse parkeergarages met ruime capaciteit. Daarnaast is de locatie ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer; op slechts tien minuten lopen van station Gouda.

Van een presentatie in de raadzaalTot een borrel op het bordes 
We adviseren graag over de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst