Zakelijke bijeenkomst in stijl

Zakelijk

Het Oude Stadhuys is een monumentaal pand dat stamt uit de vijftiende eeuw. De locatie beschikt over een sfeervol interieur met marmeren vloeren, glas-in-loodramen en beroemde tapijtkunstwerken. Een indrukwekkend pand op een toplocatie! Perfect voor uw bedrijfsfeest, congres, seminar, vergadering, netwerkbijeenkomst of productlancering.

Van een presentatie in de raadzaalTot een borrel op het bordes 
We adviseren graag over de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst 
 

Zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeest?
Het Oude Stadhuys is een locatie met stijl en allure. Het beschikt over een indrukwekkend interieur, moderne faciliteiten en multifunctionele ruimtes.

Perfect voor een bedrijfsfeest, congres, seminar, vergadering of productlancering.

Onze medewerkers denken graag met u mee voor de organisatie van uw bijeenkomst.

Meerdere ruimtes
Het Oude Stadhuys is met ruim 10 zalen zowel voor grote als kleinere groepen geschikt. Van de ontvangst op Het Bovenplein, een plenaire meeting voor 200 personen in De Raadzaal tot diverse kleinere workshopsruimtes. Geniet van een borrel op Het Bordes met uitzicht op de markt of een knallend feest in De Burgerhal; mogelijkheden alom!

Hoogwaardige eventorganisatie en catering
Het Oude Stadhuys is een totaalpartner in eventorganisatie en beschikt over hoogwaardige horecamogelijkheden. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan workshops, activiteiten en entertainment.

Goede bereikbaarheid
Op loopafstand van Het Oude Stadhuys zijn diverse parkeergarages met ruime capaciteit. Het Stadhuys is ook goed bereikbaar per openbaar vervoer; op tien minuten lopen van het Station Gouda.

Bekijk hier het overzicht van de zaalcapaciteit.

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!