Trouwen op een droomlocatie

Trouwen

Stadhuys Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Het is mogelijk om hier jullie complete trouwdag te vieren.

van het officiële ja-woord tot een weddingborrel 
Het moment suprême van jullie trouwdag 
 

Het Oude Stadhuys is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Wij bieden de mogelijkheid om op deze locatie jullie complete trouwdag te vieren.

Diversiteit aan zalen
Van het officiële ja-woord tot een weddingborrel, van een fotoshoot tot een walking dinner, van een culinair buffet tot een spetterend avondfeest; alles kan door de grote diversiteit aan intieme kamers en grote ruimtes. 

Neem bijvoorbeeld de gewelfde Burgerhal, die zich perfect leent voor een sfeervolle receptie en feestavond. Of het Bordes, waar jullie heerlijk kunnen borrelen met gasten.
Een echte eyecatcher is de historische Trouwzaal met indrukwekkende muurtapijten, glas-in-loodramen, kroonluchters en kunstwerken.

Authentieke details
Veel authentieke en monumentale elementen zijn door de eeuwen bewaard gebleven in het gotische pand, dat zowel geschikt is voor kleine als grote gezelschappen. Een deel van het interieur stamt bijvoorbeeld uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Moderne faciliteiten
Natuurlijk zijn alle moderne faciliteiten aanwezig en biedt het Stadhuys jullie en alle gasten volop comfort. Het beste van heden én verleden. En dat op één locatie, waardoor je veel reistijd bespaart. Dat zorgt voor rust en ontspanning.


Jullie trouwdag tot in detail verzorgd
Op jullie trouwdag moet alles kloppen. Daarom kun je rekenen op uitgebreide begeleiding bij het organiseren van jullie trouwen. Of het nu gaat om catering, muziek, aankleding of entertainment; onze ervaren medewerkers denken altijd met jullie mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!