Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Trouwen

Trouwen op een droomlocatie

Stadhuys Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Het is mogelijk om op deze trouwlocatie jullie complete trouwdag te vieren.

Complete bruiloft op één locatie
Het Oude Stadhuys in Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Wij bieden de mogelijkheid om op deze locatie jullie complete trouwdag te vieren.

Diversiteit aan zalen
Van het officiële ja-woord tot een weddingborrel, van een fotoshoot tot een walking dinner, van een culinair buffet tot een spetterend avondfeest; alles kan door de grote diversiteit aan intieme kamers en grote ruimtes. 

Neem bijvoorbeeld de gewelfde Burgerhal, die zich perfect leent voor een sfeervolle receptie en feestavond. Of het Bordes, waar jullie heerlijk kunnen borrelen met gasten.
Een echte eyecatcher is de historische Trouwzaal met indrukwekkende muurtapijten, glas-in-loodramen, kroonluchters en kunstwerken.

Authentieke details
Veel authentieke en monumentale elementen zijn door de eeuwen bewaard gebleven in het gotische pand, dat zowel geschikt is voor kleine als grote gezelschappen. Een deel van het interieur stamt bijvoorbeeld uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Moderne faciliteiten
Natuurlijk zijn alle moderne faciliteiten aanwezig en biedt het Stadhuys jullie en alle gasten volop comfort. Het beste van heden én verleden. En dat op één locatie, waardoor je veel reistijd bespaart. Dat zorgt voor rust en ontspanning.

Jullie trouwdag tot in detail verzorgd
Op jullie trouwdag moet alles kloppen. Daarom kun je rekenen op uitgebreide begeleiding bij het organiseren van jullie trouwdag. Of het nu gaat om catering, muziek, aankleding of entertainment; onze ervaren medewerkers denken altijd met jullie mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

van het officiële ja-woord tot een weddingborrel 
Het moment suprême van jullie trouwdag