Referenties

Ervaringen van de opdrachtgevers en bruidsparen in Het Oude Stadhuys Gouda.

"Gesprekken vooraf erg fijn, zowel persoonlijk als via de mail. Er werd ook goed geluisterd wat wij graag willen en niks opgedrongen. De trouwzaal is erg mooi en wij waren gelijk helemaal enthousiast door de feestzaal beneden. Zo mooi! Kunnen we het nog een keer overdoen??"
Sander en Marieke van Engen
"Super mooi, erg sfeervol. Mooie ligging, mooi gebouw, makkelijk bereikbaar. Een dikke 9 waard."
Bruidspaar Barto & Burger
"Ontvangst en begeleiding zeer positief. Lunchbuffet erg goed."
Rianne - ATP
"Super mooie locatie, eten was mooi opgediend en de smaak was heerlijk. Alles bij elkaar was het een zeer geslaagde avond! Bedankt voor alles!"
Kelly - Best Western Plus City Hotel Gouda
"Fantastische lokatie, zeer klantgerichte en gastvrije medewerkers, flexibele organisatie (zowel tevoren als op de dag zelf). Vele mogelijkheden van zalen en indeling."
Paul - TEG
"Prachtige ligging, mooie uitstraling en verrassende ruimtes. Het eten was erg goed. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad dus we zijn erg tevreden."
Rachel - Verdonck, Klooster & Associates
"Pluspunten: locatie, uitstraling, sfeer en klantvriendelijkheid. Het was heel feestelijk, dank daarvoor!"
Dhr. Wegman Van der Linden
"Prachtige historische locatie met een bijzondere uitstraling. Uitstekend dessertbuffet. Het team doen er heel veel aan om de gasten ter wille te zijn en ze doen dat op een prettige manier. Onze dag was zeer geslaagd."
Marjan - Hof Hoorneman Bankiers
"Wij hebben een prachtige dag gehad. De omgeving, het gebouw hebben daar aan bijgedragen en we hebben veel complimenten daarvoor gekregen. Ligging, sfeer, ambiance en gastvrijheid zijn echte pluspunten."
Ingrid - SKB
"Wij zijn erg tevreden en met een goed gevoel weg gegaan bij jullie. Mochten we in de toekomst weer een bijeenkomst hebben dan komen we zeker terug bij jullie. Jullie hebben het fantastisch gedaan."
Nimet - RIEC
"Prachtige locatie, heel goede service! Flexibele en proactieve opstelling locatiemanager."
Monique - Technolution B.V.
"Onwijs veel complimenten gekregen over het prachtige gebouw, de sfeer, aankleding en inrichting. Aardig personeel, goede begeleiding en flexibel, top! Een 8!"
Bruidspaar Heikamp - Hage
"Erg mooie en goed bereikbare locatie. De partymanager was een fantastische host, die boven onze verwachtingen uitsteeg."
Marjolijn - Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
"Mooie en originele locatie. Alles prima geregeld, geen wanklank gehoord. Dikke prima, we zijn tevreden."
Henri de Jong
"We hebben tot nu toe alleen maar complimenten over het feest gehoord. Wat een toplocatie! Het gebouw is al een attractie op zichzelf. Het eten was erg goed! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam."
Bernd van den Berg - ODMH
"Locatie prima, personeel perfect en flexibel. Prijs kwaliteit TOP!"
Sandra - Associatie voor Examinering
"Mooie locatie, veel complimenten van klanten gehad. Pluspunten zijn de locatie, service, flexibiliteit, ruimte inrichting en de technische support. Totaal score 8,7!"
Michael - People XS
"Super mooi, erg sfeervol. We hebben het gevonden doordat we vaker in Gouda kwamen om te eten etc. Mooie ligging, mooi gebouw, makkelijk bereikbaar, lift aanwezig. In het begin hadden we wat moeite met de e-mail communicatie deze duurde wat lang. Later ging het veel sneller. Over het algemeen is het heel goed. Een dikke 9 waard"
Almanda Burger
"Ik kan hierbij reeds bevestigen dat wij zeer tevreden waren en dat we van veel van onze gasten ook positieve commentaren hebben gekregen."
Maarten Ackermans - Willis Re
"Het was een enorm succes, iedereen was erg blij en verrast vrijdag. Wat een toplocatie! En alles was verder prima geregeld."
Sandra Brouwer - UPC Business
"We hebben een geweldige dag gehad! Alles was naar wens en heel goed geregeld! Rik is een perfecte gastheer die alles goed in de gaten houdt! Maakt ook een gezellig praatje met de daggasten, ze vonden hem een sympathieke man! En hij zit bomvol leuke ideeën die je ook kunnen helpen om je trouwdag nog leuker/relaxter kunnen maken :)"
Bruidspaar Haarlem en Hoogendoorn
"Wat was het leuk! Dank voor de goede zorgen (iedereen), het warme welkom en de rondleiding. Ik zou dagen kunnen luisteren."
RVOB
"Wij hebben een mooie dag gehad. De medewerkers van het stadhuys waren zeer behulpzaam. Technisch gedeelte was goed geregeld en het buffet was zeer smakelijk. Enige punt van aandacht is de klimaatbeheersing. Overal zijn wij zeer tevreden. Bij organisatie van een volgend evenement staat Stadhuys Gouda bovenaan de lijst van locaties."
Bas Verbeek - SNS REAAL
"Al het personeel is goed meedenkend en op de hoogte van al onze wensen. Toilet staat niet in verhouding met de prachtige zalen van het stadhuys."
Rob en Olga van den Berg
"Zeer positief. Mooie locatie met een sfeervolle uitstraling. Vriendelijk personeel. Oog voor details. De locatie zou voor zeer grote groepen misschien wat minder geschikt zijn. Maar voor onze groep was het prima."
Michiel Kouwenhoven