Internationaal huwelijk

De Nederlandse Welmoed woont inmiddels twee jaar in hartje Londen. Maar het jawoord aan haar Engelse David wilde ze toch het allerliefst geven in haar geboorteland.

Het Oude Stadhuys werd het decor van hun internationale huwelijk.

“Ik ben geboren in Stolwijk en kwam natuurlijk regelmatig in Gouda”, vertelt Welmoed. “David was al een paar keer mee geweest en vond de stad fantastisch. Toen we Het Oude Stadhuys Gouda van binnen hadden bekeken, was het voor ons duidelijk: hier willen wij trouwen.”

De ceremonie van het Londense stel bevatte natuurlijk een mix van Nederlandse en Engelse tradities. “Koffie met bruidstaart is typisch Nederlands bijvoorbeeld”, vertelt Welmoed. “En bij een Engelse bruiloft horen volwassen bruidsmeisjes en  bruidsjonkers. Die combinatie van tradities maakte onze bruiloft super leuk!”

Ook de gasten van Welmoed en David waren erg enthousiast over de bruiloft. “Iedereen vond het prachtig en was super enthousiast over het Stadhuys. Elke zaal is speciaal en heeft een eigen sfeer, waardoor je steeds verrast wordt”, vertelt Welmoed. “Wij kijken vanuit Londen dolgelukkig terug op deze mooie dag!”

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!