Groots verrassingsfeest

Mark Davidson woont tegenwoordig in Amerika, maar ter ere van zijn vijftigste verjaardag was hij met gezin terug in Gouda. Na een etentje stelde Mark’s vrouw voor om langs Het Oude Stadhuys te wandelen, waar ze getrouwd zijn. Al zijn vrienden en familie hadden zich verzameld voor een verrassingsfeest.

Wie emigreert, moet een groot deel van het jaar zijn familie en vrienden missen. Mark Davidson komt vanwege zijn werk regelmatig in Denemarken en plakt daar dan vaak een bezoek aan Nederland aan vast. Toch zie je dan nooit al je vrienden en familie op één plek bij elkaar.

"Zijn vrouw besloot dat zijn vijftigste verjaardag reden was voor een groot feest in Nederland’’, vertelt Barbara Warnar, Mark’s zus. ,,Toen Mark die avond Het Oude Stadhuys binnenkwam was hij enorm verrast. Zelfs zijn buitenlandse vrienden waren aanwezig".

"Op aanraden van de locatie hebben we rond tienen die avond met z’n allen taart gegeten en getoost met prosecco. Verder was er natuurlijk alle ruimte voor speeches, diapresentaties en het ophalen van herinneringen. Het was een heel leuk feest, waar Mark en zijn gezin nog vele jaren met een goed gevoel op zullen terugkijken."