Verjaardag zonder stress

Het Goudse echtpaar Marleen en Frank Insulani werden beide vijftig jaar. Reden voor een feestje! Ze nodigden familie en vrienden uit voor een ongedwongen verjaardagsfeest in Het Oude Stadhuys.

Een feest van dit formaat geeft het echtpaar niet vaak. ,,Onze bruiloft, toentertijd ook in Het Oude Stadhuys, hadden we klein gehouden en met veertig waren onze twee kinderen nog klein. Maar nu we beiden vijftig werden, onze kinderen wat groter zijn en bijna iedereen die ons nauw bijstaat er nog is, vonden we het tijd voor een groot feest.” 

Wie een verjaardag thuis viert is vaak drukker met de verzorging van hapjes en drankjes dan met de gasten. ,,Dat is gewoon niet prettig”, vindt Marleen Insulani. ,,Daarom wilden we graag een feest buitenshuis organiseren en dat is enorm goed bevallen. We waren echt te gast op ons eigen feest. En als je je verjaardag dan toch in Gouda houdt, is er geen mooiere locatie dan Het Oude Stadhuys. Het werd een heel ongedwongen en gezellige avond. We hadden een dj en hebben heerlijk gedanst en gekletst.  Na afloop konden we zelfs nog even met wat gasten de stad in doordat we de cadeautjes in Het Oude Stadhuys mochten achterlaten. Die hebben we de volgende dag na het ontbijt weer opgehaald. Lekker relaxt.”