Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Unieke foodbeleving voor jouw evenement

Jouw bedrijfsevenement tot in de puntjes verzorgd, laat je inspireren door de creatieve catering van Stadhuys Gouda.

Alles staat klaar voor het evenement, het is alleen nog wachten op de gasten. Al voordat het evenement begint is alles in deze historische locatie tot in de puntjes verzorgd. Maar ook tijdens het evenement zorgen we er graag voor dat het niemand aan iets ontbreekt, onder andere door te zorgen voor heerlijk eten. Hoe we dat doen? Laat je inspireren door onze creatieve catering.

Keuze voor het beste eten
Heerlijke kleine hapjes of juist luxe belegde broodjes als tussendoortje? Een uitgebreid lunchbuffet tussen de middag of 's avonds een uitgeserveerd diner? Bij het organiseren van een evenement komen heel wat culinaire vraagstukken kijken. Daarbij moet je altijd bedenken wie de bezoeker is van jouw evenement. Wat zijn hun wensen als het gaat om de 'foodbeleving' en hoe maak je het hen het beste naar de zin? "We geven graag advies zodat we samen de juiste keuze maken voor het eten", vertelt chefkok Henry.

De aankleding van het eten
Een heerlijke lunch of een uitgeserveerd diner staat nooit op zichzelf. Om een gerecht nog beter tot zijn recht te laten komen, moet de aankleding perfect zijn! Ook houden we in de keuze voor het soort eten rekening met het type evenement dat wordt georganiseerd. "Daarom gaan we altijd eerst met de opdrachtgever om de tafel voor de perfecte invulling", vertelt Henry. "Hierbij kijken we in het uitgebreide foodbook welke gerechten het beste bij de opdrachtgever passen. Daarna praten we verder over het eten, de eventuele allergiewensen en de aankleding. We zorgen er altijd voor dat ieder eetmoment een plaatje is!"

Verrast door elk gerecht
Henry heeft al verschillende evenementen voorbij zien komen in Het Oude Stadhuys in Gouda. Samen met het complete foodteam en de gastvrije bediening schotelt hij bezoekers heerlijke gerechten voor. "Hoe groot het gezelschap ook is, wij maken elk gerecht met aandacht. Dat geldt voor alle stappen in het proces: de inkoop, de bereiding en de opmaak van de borden. We willen dat mensen verrast zijn door elk gerecht", vertelt hij. "Bovendien komt de lokale boer bij wijze van spreke zijn producten bij ons in de keuken brengen. Verser - en eerlijker - kan dus niet!" 

Weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van catering voor jouw bedrijfsevenement? Neem contact op met een foodexpert, we voorzien je graag van advies!

Vraag om advies
Ontdek alle mogelijkheden