Trouw aan jezelf dag

Op 16 november organiseert Janneke de Kler de Trouw aan Jezelf dag in het Oude Stadhuys. Een hele middag stil staan bij jezelf. Wanneer heb je dat voor het laatst gedaan?

We beloven trouw aan allerlei mensen. Je partner, je kinderen, je klanten, je baas, je familie, je vereniging. Maar hoe zit dat met de zorg voor jezelf? Hoe zit dat met de trouwbelofte aan jezelf? Wanneer het drukker wordt, anderen wat van je willen, dan sneuvelen de beloftes die je jezelf hebt gedaan als eerste. Treurig eigenlijk als je beseft dat jij je hele leven met jezelf zal doorbrengen en dan ga je zo om met je eigen wensen.

Op Trouw aan Jezelf dag wordt stilgestaan bij wat jij wilt, wat jij nodig hebt en wat jouw verlangens zijn. Een leerzaam programma met geweldige sprekers. Er is live muziek, hapjes en drankjes. Het feestje-met-inhoud voor ondernemende vrouwen die echt voor zichzelf willen staan!

Beloof deze dag trouw aan jezelf tijdens een plechtig moment.

Meer informatie

Meer informatie en tickets via trouwaanjezelfdag.nl

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!