TrendIC inspireert klanten

Een locatie voor de jaarlijkse klantendag? Die had TrendIC zo gevonden. Onlangs ontving het ICT-bedrijf uit Waddinxveen haar relaties voor de tweede keer in Het Oude Stadhuys.

Twee jaar geleden vond de klantendag van TrendIC voor het eerst plaats in Het Oude Stadhuys. “Op dat moment waren wij nog gevestigd in Gouda. Het Oude Stadhuys was voor ons de beste optie. Het pand is prachtig én goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen en de locatie is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer”, vertelt Andrea Scholten.

En als het goed bevalt, waarom zou je dan verder zoeken? Daarom keerde TrendIC dit jaar even terug in Gouda. “We begonnen de dag met een uitgebreide lunch met onder meer broodjes en soepen, gevolgd door presentaties, een interactieve discussie en een borrel. We mochten voor ons  programma gebruikmaken van verschillende zalen in het pand. Dat gaf echt iets extra’s aan de dag. Onze klanten waren erg enthousiast over de dag én het pand. En wij zelf ook. De service is goed en de medewerkers denken goed met je mee. We hadden bijvoorbeeld bidons met koelelementen meegenomen als giveaway. Het Oude Stadhuys bood direct aan om ze gekoeld te bewaren. Echt top!”

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!