TrendIC inspireert klanten

Een locatie voor de jaarlijkse klantendag? Die had TrendIC zo gevonden. Onlangs ontving het ICT-bedrijf uit Waddinxveen haar relaties voor de tweede keer in Het Oude Stadhuys.

Twee jaar geleden vond de klantendag van TrendIC voor het eerst plaats in Het Oude Stadhuys. “Op dat moment waren wij nog gevestigd in Gouda. Het Oude Stadhuys was voor ons de beste optie. Het pand is prachtig én goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen en de locatie is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer”, vertelt Andrea Scholten.

En als het goed bevalt, waarom zou je dan verder zoeken? Daarom keerde TrendIC dit jaar even terug in Gouda. “We begonnen de dag met een uitgebreide lunch met onder meer broodjes en soepen, gevolgd door presentaties, een interactieve discussie en een borrel. We mochten voor ons  programma gebruikmaken van verschillende zalen in het pand. Dat gaf echt iets extra’s aan de dag. Onze klanten waren erg enthousiast over de dag én het pand. En wij zelf ook. De service is goed en de medewerkers denken goed met je mee. We hadden bijvoorbeeld bidons met koelelementen meegenomen als giveaway. Het Oude Stadhuys bood direct aan om ze gekoeld te bewaren. Echt top!”