Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Hip en klassiek

Denk eens aan Het Oude Stadhuys Gouda, monumentaal, midden op de markt en daarmee gelijk sfeerbepalend. Mag de buitenkant nog steeds de dezelfde unieke uitstraling hebben, van binnen is de veelzijdigheid alleen maar toegenomen.

Van bestuurlijke uitstraling naar veelzijdige beleving
De toegang is niet meer voorbehouden aan bestuurders en hun bezoekers. Het Oude Stadhuys Gouda staat nu letterlijk voor iedereen open. Trouwen kon je hier al voordat het stadsbestuur naar een moderne locatie vertrok en natuurlijk kun je dat nog steeds. Alleen de sfeerkeuze is veel groter. Kies je voor de klassieke uitvoering of liever wat hipper, modern of heel romantisch. De interieurspecialisten creëren precies de sfeer die voor jou onvergetelijk is. Dat geldt trouwens ook voor alle andere activiteiten waarvoor deze locatie zo aantrekkelijk is: feesten, recepties, vergaderingen, conferenties, zakelijke evenementen, seminars en diners. Alle eerdere huurders beamen dat zij overladen worden door complimenten van hun gasten of deelnemers. De sfeer blijkt een heel positieve uitwerking te hebben op de gasten en daarbij maakt het niet uit of het een seminar, een trouwfeest of een receptie betreft.

Zelfs veel Gouwenaars weten niet uit hoeveel ruimtes Het Oude Stadhuys Gouda bestaat
Dat is niet zo vreemd want een deel van de ruimtes waren destijds niet openbaar. Als je nu eens zou binnenlopen en door dit eeuwenoude gebouw zou dwalen, zul je maar liefst tien zalen ontdekken. Het aardige is dat er geen enkele gelijk is. De grootte is verschillend, de sfeer is telkens anders evenals het uitzicht op de Markt dat steeds wisselend is. Waren in het verre verleden de kamers en de zalen door kaarsen verlicht, nu kun je kiezen uit verschillende sfeerbepalende verlichtingen. En wil je toch ook kaarsen? Geen bezwaar dan worden die in het sfeerconcept meegenomen.

Het Oude Stadhuys is niet alleen voorbehouden aan hen die in Gouda wonen
Natuurlijk is elke Gouwenaar trots op Het Oude Stadhuys Gouda maar huurders en gasten van deze locatie zullen ook ervaren hoe centraal het gelegen is. Op de eerste plaats in het centrum van Gouda en dan met rondom grote parkeervoorzieningen. Het station ligt op loopafstand dus komen en gaan vormt geen enkele hindernis. Als je overweegt om in Het Oude Stadhuys Gouda een of meerdere zalen te huren, neem dan wel even de tijd om de mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Laat je ook rondleiden en uitleggen wat allemaal specifiek voor je gedaan kan worden.

Zakelijke bijeenkomst in Stadhuys Gouda
Trouwen in Stadhuys Gouda