Stadhuys Gouda beschikbaar voor events

Stadhuys Gouda beschikbaar voor events

Stadhuys Gouda is volledig beschikbaar voor huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en publieksevenementen.

Stadhuys Gouda wordt weer het kloppend hart van de stad. Het monumentale pand volledig beschikbaar voor huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en publieksevenementen.

Overname exploitatie door TeKa Groep
Recent nam TeKa Groep de exploitatie van Stadhuys Gouda over van de gemeente Gouda. Hierdoor komt het volledige pand ter beschikking voor particulieren, bedrijven en organisaties die een unieke locatie zoeken voor hun feest, bijeenkomst of evenement.

Ervaren totaalpartner in eventorganisatie
De TeKa Groep heeft ruime ervaring met het exploiteren van exclusieve en historische locaties. Dat gebeurt op meer dan tien plaatsen in met name Midden-Nederland. Belangrijke pijlers in de werkwijze zijn professionele eventorganisatie, hoogwaardige catering en uitgebreide programmamogelijkheden. Rik Dijkgraaf wordt namens de TeKa Groep de locatiemanager van Stadhuys Gouda. Dijkgraaf heeft jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen in Gouda.

Beschikbaar voor Goudse evenementen
Natuurlijk blijven het karakteristieke gebouw en bijzondere interieur van het pand bewaard. Alleen de Burgerhal en de toiletten worden vernieuwd. Deze ruimtes krijgen binnenkort dezelfde hoogwaardige uitstraling krijgen als de rest van het pand. Het Stadhuys blijft gewoon beschikbaar voor bekende Goudse evenementen als 4 en 5 mei, de Keramiekdagen en Gouda bij Kaarslicht.