'Russisch' sprookje

Bij Ksenia en Erik staat de romantiek bovenaan, dus moest alles kloppen op de dag van hun leven. Die vierde het stel in Het Oude Stadhuys.

'Russisch' sprookje in Stadhuys

Hun huwelijk is bepaald niet standaard. Ksenia is Russisch en Erik een echte Hollander. Toen Ksenia vanuit het Russische Kazan voor een zakelijke trip naar Nederland ging, liep ze Erik tegen het lijf. En dat was liefde op het eerste gezicht, vertelt ze lachend.

“We besloten dat onze bruiloft een heel speciale dag moest worden. Op diverse locaties hebben we onze plannen besproken en met mensen gepraat die er al eerder een feest hadden gevierd. Het Stadhuys kwam als beste uit de 'test'.” Tientallen vrienden en familieleden woonden de bruiloft bij.

“Op de dag hebben we gebruikgemaakt van de verschillende zalen waardoor het steeds weer verrassend was. We konden het hele feest net zo houden als we dat zelf wilden. Zo werd de bruiloft onze eigen creatie.”

ksenia-en-erik

 

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!