Een intieme ceremonie

Omdat zijn roots in Gouda liggen, wilde Remco Hofstede niets liever dan met zijn Anne- Lize trouwen in Het Oude Stadhuys. Deze maand gaf het bruidspaar elkaar het ja-woord.

Remco en Anne-Lize wilden de ceremonie graag intiem houden. "Daarom waren alleen onze kinderen en ouders aanwezig bij de ceremonie in de trouwzaal. Zij mochten als eerste plaatsnemen, terwijl wij nog in een aparte ruimte mochten wachten. Toen wij binnenkwamen werd het nummer afgespeeld dat wij hadden uitgekozen voor de bruiloft. Een prachtig moment!”

“De trouwzaal is echt fantastisch”, vertelt Anne-Lize. “De tapijten aan weerszijden maken de ruimte echt sprookjesachtig. Met name wanneer familie en vrienden daar dan op je zitten te wachten.”

De ceremonie zelf was luchtig en informeel. Daarna volgde een fotoshoot op het bordes van Het Oude Stadhuys. “Het is natuurlijk een prachtige locatie. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze families. Onze kinderen waren nog nooit in Gouda geweest. Als je dan op het bordes van Het Oude Stadhuys staat, is dat extra bijzonder!”

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!