Een intieme ceremonie

Omdat zijn roots in Gouda liggen, wilde Remco Hofstede niets liever dan met zijn Anne- Lize trouwen in Het Oude Stadhuys. Deze maand gaf het bruidspaar elkaar het ja-woord.

Remco en Anne-Lize wilden de ceremonie graag intiem houden. "Daarom waren alleen onze kinderen en ouders aanwezig bij de ceremonie in de trouwzaal. Zij mochten als eerste plaatsnemen, terwijl wij nog in een aparte ruimte mochten wachten. Toen wij binnenkwamen werd het nummer afgespeeld dat wij hadden uitgekozen voor de bruiloft. Een prachtig moment!”

“De trouwzaal is echt fantastisch”, vertelt Anne-Lize. “De tapijten aan weerszijden maken de ruimte echt sprookjesachtig. Met name wanneer familie en vrienden daar dan op je zitten te wachten.”

De ceremonie zelf was luchtig en informeel. Daarna volgde een fotoshoot op het bordes van Het Oude Stadhuys. “Het is natuurlijk een prachtige locatie. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze families. Onze kinderen waren nog nooit in Gouda geweest. Als je dan op het bordes van Het Oude Stadhuys staat, is dat extra bijzonder!”