Maak jullie trouwlocatie persoonlijk!

Elke bruiloft is anders en dat is maar goed ook, want iedere bruiloft toont een geweldige afspiegeling van jullie identiteit samen. Elke keuze die je maakt, van de formaliteit van de dag tot het eten, is een kans om een beetje van jullie zelf te onthullen.

Elke bruiloft, hoe groot of klein deze ook mag zijn, is vaak een fantastische afspiegeling van jullie identiteit samen. Elke keuze die je maakt van de borrel, het eten in de avond tot het officieële ja-woord, is een kans om een stukje identiteit van jullie zelf te onthullen aan je gasten. Om je trouwlocatie zo veel mogelijk te personaliseren en eigen te maken is het belangrijk je op de details te focussen. Heb je wat meer inspiratie nodig? Wij geven je 4 tips om jouw trouwlocatie te personaliseren. De trouwlocatie is het canvas, jullie kleuren het zelf in!

1. Persoonlijk welkomstbord
De receptie is meestal het eerste deel van je bruiloft die gasten zien. Groet je gasten met een persoonlijk welkomsteken of hang een gepersonaliseerd schilderij op dat je bij de inrichting van de receptie ophangt. Op deze manier heb je later ook nog een mooie herinneringsteken van jullie trouwdag!

2. Foto’s van vroeger
Gezin en vrienden zijn een belangrijk onderdeel van het leven van ieder kersvers echtpaar. Plaats ingelijste foto's op bijvoorbeeld de taarttafel, bij je gastenboek of hang fotolijstjes bij een buitenreceptie in een boom. Of wat dacht je van foto’s uit jullie jeugd die je langs het gangpad hangt? Foto’s zijn een leuke verrassing voor je gasten en zorgen voor fantastische herinneringen. Maak jouw trouwdag persoonlijk met foto's die veel voor jullie waard zijn!

3. Een eigen #hashtag
Hoe tof is het als al jouw gasten foto's, filmpjes en verhalen delen van jullie bruiloft onder één algemene hashtag? Zo breng je je eigen bruiloft vanuit verschillende inzichten in beeld. Bedenk een leuke en gemakkelijke hashtag die je gasten kunnen gebruiken om de foto’s van je bruiloft te “taggen” wanneer deze op social media worden geplaatst. Het is een gemakkelijke en leuke manier voor je gasten om hun ervaring van de dag te delen én jij vindt ze gemakkelijk terug door op de hashtag te zoeken. Leuk als herinerring! Let wel op: de foto's op social media zijn openbaar, heb je foto's die anderen liever niet mogen zien? Plaats deze dan uiteraard niet.

4. Jullie eigen thema
Personaliseer je bruiloft door een eigen thema toe te passen! Ben je bijvoorbeeld gek op reizen en/of surfen? Waarom zou je dit niet terug laten komen op je bruiloft met een “Beach Wedding” thema met allerlei subtiele accessoires.. Denk aan schelpjes, een lichtblauw decor en heerlijke cocktails.

Een onvergetelijke ervaring
Er zijn zó veel leuke manieren om jouw bruiloft uniek en persoonlijk te maken. Het allerbelangrijkste is om te onthouden dat het jullie dag is. Het is jouw kans om je unieke liefdesverhaal te delen, dus wees vooral niet bang om details mee te nemen waar je van houdt en die wat vertellen over jullie liefde, jezelf en je geliefde. Een gelukkig koppel dat geniet van hun dag zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Meer weten over de mogelijkheid om te trouwen in Stadhuys Gouda?

Neem contact op