Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Maak jullie trouwlocatie persoonlijk!

Elke bruiloft, hoe groot of klein deze ook mag zijn, is vaak een fantastische afspiegeling van jullie identiteit samen. Elke keuze die je maakt van de borrel, het eten in de avond tot het officiële ja-woord, is een kans om een stukje identiteit van jullie zelf te onthullen aan je gasten.

Om je trouwlocatie zo veel mogelijk te personaliseren en eigen te maken is het belangrijk om je vooral op de details te focussen. Heb je wat meer inspiratie nodig? Wij geven je 4 tips om jouw trouwlocatie te personaliseren. De trouwlocatie is het canvas, jullie kleuren het zelf in

1. Persoonlijk welkomstbord
De receptie is meestal het eerste deel van je bruiloft die gasten zien. Groet je gasten met een persoonlijk welkomsteken of hang een gepersonaliseerd schilderij op dat je bij de inrichting van de receptie ophangt. Op deze manier heb je later ook nog een mooie herinneringsteken van jullie trouwdag!

2. Foto’s van vroeger
Gezin en vrienden zijn een belangrijk onderdeel van het leven van ieder kersvers echtpaar. Plaats ingelijste foto's op bijvoorbeeld de taarttafel, bij je gastenboek of hang fotolijstjes bij een buitenreceptie in een boom. Of wat dacht je van foto’s uit jullie jeugd die je langs het gangpad hangt? Foto’s zijn een leuke verrassing voor je gasten en zorgen voor fantastische herinneringen. Maak jouw trouwdag persoonlijk met foto's die veel voor jullie waard zijn!

3. Een eigen #hashtag
Hoe tof is het als al jouw gasten foto's, filmpjes en verhalen delen van jullie bruiloft onder één algemene hashtag? Zo breng je je eigen bruiloft vanuit verschillende inzichten in beeld. Bedenk een leuke en gemakkelijke hashtag die je gasten kunnen gebruiken om de foto’s van je bruiloft te “taggen” wanneer deze op social media worden geplaatst. Het is een gemakkelijke en leuke manier voor je gasten om hun ervaring van de dag te delen én jij vindt ze gemakkelijk terug door op de hashtag te zoeken. Leuk als herinerring! Let wel op: de foto's op social media zijn openbaar, heb je foto's die anderen liever niet mogen zien? Plaats deze dan uiteraard niet.

4. Een persoonlijke trouwring
Kies een bijzondere trouwring, speciaal gemaakt voor jullie liefde samen! Wij weten dat geen bruidspaar hetzelfde is, hoezo zouden de ringen dat wel zijn? Origineel is het toverwoord wanneer het gaat om het plannen van je bruiloft, maar zeker als het gaat om het zoeken naar de perfecte trouwringen. Een simpele ring kan origineel zijn, maar wat nog niet veel bruidsparen weten, er is écht veel meer keus! Laat bijvoorbeeld jullie eigen ringen ontwerpen met een speciale tekst aan de binnenkant of kies voor een unieke vorm die jullie met elkaar verbindt.

Een onvergetelijke ervaring
Er zijn zó veel leuke manieren om jouw bruiloft uniek en persoonlijk te maken. Het allerbelangrijkste is om te onthouden dat het jullie dag is. Het is jouw kans om je unieke liefdesverhaal te delen, dus wees vooral niet bang om details mee te nemen waar je van houdt en die wat vertellen over jullie liefde, jezelf en je geliefde. Een gelukkig koppel dat geniet van hun dag zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Meer weten over de mogelijkheid om te trouwen in Stadhuys Gouda? Neem contact op of meld je aan voor de eerstvolgende open dag!

Neem contact op
Eerstvolgende open huis