Jaarcongres VvPj

Vanwege het grote aantal aanmeldingen moest de Vereniging van Pensioenjuristen (VvPj) op zoek naar een grote locatie voor haar jaarcongres. Dat werd Het Oude Stadhuys in Gouda.

Centraal gelegen, goed bereikbaar en met een inspirerende uitstraling. De enige vraag die bij organisator Saskia Mevissen nog open stond? “Ik wist niet of ze een groep van 130 man aankonden. Dat bleek het geval te zijn. Een aangename verrassing.”

Tijdens het congres kon de VvPj van vrijwel alle zalen van het stadhuys gebruik maken. “De plenaire bijeenkomst was in de Oude Raadzaal, we hebben geluncht in de Sterzaal en hebben zelfs gebruik gemaakt van het bordes. Onze keuze voor Het Oude Stadhuys pakte dus goed uit en is achteraf gezien zeer geslaagd.”

jaarcongres-pensioenjuristen

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!