'Fantastische trouwdag'

Als je geboren en getogen bent in Gouda, dan wil je trouwen in Het Oude Stadhuys. Daar waren Pascal en Juul het direct over eens. “Trouwen in Het Oude Stadhuys hoort er gewoon bij!”

De ceremonie vond in de middag plaats in de historische trouwzaal. “Er waren zoveel gasten bij dat we twijfelden of het wel zou passen! Gelukkig kon iedereen het ja-woord meemaken."

Na de ceremonie ontvingen de gasten een glaasje Prosecco op het bordes. Een tip van Het Oude Stadhuys. "Terwijl onze ceremoniemeester buiten een speech hield, zorgde het team van Het Oude Stadhuys dat de taart binnen klaar stond. Dat was super!”

Pascal en Juul konden dan ook rekenen op veel lovende woorden. “Onze gasten vonden het geweldig. We wilde graag een ontspannen en gezellige ceremonie. En dat is absoluut gelukt. Wij hebben een fantastische trouwdag gehad!”

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!