Antea Group

Goed bereikbaar, ruim genoeg voor tweehonderd mensen in wisselende samenstellingen en met een bijzondere uitstraling waarin de aanwezigen graag een dag vertoeven. Antea Group vond dé locatie voor het Global2Glocal-symposium in Het Oude Stadhuys.

Tijdens dat symposium werd er met hulp van twee inspirerende sprekers en tijdens zes deelsessies nagedacht over hoe mondiale problemen op lokaal niveau aangepakt kunnen worden. Zaken die aan bod kwamen waren onder meer het klimaat, de circulaire economie en de opkomst van nieuwe technologieën in de mobiliteit en de impact daarvan op onze bereikbaarheid. 

 

''Hiervoor hadden we het hele Stadhuys tot onze beschikking'', vertelt Yvette van Roermond van het advies- en ingenieursbureau. ''We startten met een lunch en een plenair gedeelte in de bovenste zaal van het gebouw en zakten toen voor diverse workshops steeds een verdieping naar benede, om uiteindelijk voor de borrel in de Burgerhal te belanden. De gasten kregen zo een uniek kijkje in het historische gebouw. Erg prettig was dat er steeds voldoende personeel aanwezig was om alles in goede banen te leiden. Dat men veel ervaring heeft met dit soort evenementen en oog heeft voor detail bemerkten we al tijdens de gesprekken vooraf. Dat gaf vertrouwen en dat heeft het Stadhuys ook zeker waar gemaakt. De klanten waren lovend over de dag.''

 

Terugblik

Bekijk hier de terugblik van het symposium.