Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Open huis voor bruidsparen

Op zaterdag 30 januari organiseert Het Oude Stadhuys van 11:00 tot 14:00 uur een open dag voor aanstaande bruidsparen! Meld je vooraf aan, kies jouw voorkeurstijd en ontdek de perfecte trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft.

Historische trouwlocatie
Het Oude Stadhuys is één van de meest historische trouwlocaties van Nederland. Het Oude Stadhuys ligt middenin het historische stadshart van Gouda, heeft een sfeervol interieur met authentieke details en is goed bereikbaar. Tijdens de open dag leiden we jullie rond door deze officiële trouwlocatie en ontdek jij of dit indrukwekkende pand uit de 15e eeuw bij jullie perfecte plaatje past. Klik op onderstaande button en meld je direct aan, tot dan!

Aanmelden open dag


Complete huwelijksdag op Het Oude Stadhuys Gouda 
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Het Oude Stadhuys Gouda beschikt over alle moderne faciliteiten voor de perfecte trouwdag. Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie. Stiekem al benieuwd? Bekijk onderstaande rondleiding en neem alvast een kijkje binnen.

Bekijk de Best Wedding Deal
Trouwen in Het Oude Stadhuys

Liever op een andere dag bezichtigen?
Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 7 maart 2021
- Zondag 18 april 2021
- Zondag 30 mei 2021

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen?
Dat kan natuurlijk. Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de locatie zien.

Plan een bezichtiging