Ondernemers beloven trouw

Hoe leef je lang en gelukkig met jezelf? Daar dachten dertig ondernemers over na tijdens de Trouw aan Jezelf Dag in het Oude Stadhuys Gouda.

De Schitterende Ondernemer helpt ondernemers om zichzelf beter te presenteren. Voor het eerst organiseerden zij de Trouw aan Jezelf Dag. Een dag om stil te staan bij de beloftes die je aan jezelf maakt.
“De dag werd afgesloten met een plechtigheid waarbij ondernemers zichzelf trouw beloofden”, vertelt Janneke van de Schitterende Ondernemer. “Waar kun je dat beter doen dan in het Oude Stadhuys? Op die locatie hebben al zoveel mensen elkaar trouw beloofd. Achteraf een goede keuze, want de organisatie was fantastisch. Als klant kun je echt op ze leunen. Ze nemen je alle zorg uit handen waardoor jij je kunt concentreren op de gasten. Heel erg prettig!”

 TaJD

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!