Personeelsfeest

Als ze bij Oliecentrale Nederland feestvieren, dan doen ze dat ook goed. Dus werden medewerkers onlangs getrakteerd op een uitgebreid diner, konden ze bieren proeven, een karikatuurtekening laten maken, op stoomcursus bij een barista of proberen te ontsnappen uit een escape room.

De locatie? Het Oude Stadhuys in het historische hart van Gouda. Zo’n 120 medewerkers van de distributeur in brandstoffen en smeermiddelen reisden af naar het monumentale pand. Daar werden ze met een welkomstdrankje ontvangen in de Burgerhal, waarna de stemming er al snel goed in zat.

Omdat Oliecentrale Nederland meerdere vestigingen heeft, zocht organisator Luuk te Velde een goed bereikbare en centraal gelegen locatie. En dan eentje mét uitstraling. “Je wilt waardering uitspreken naar medewerkers. Dan past daar een plek bij zoals Het Oude Stadhuys. Indrukwekkend van buiten, sfeervol van binnen en met een mooie geschiedenis. Toen we de foto’s zagen, waren we direct verkocht. En de reacties van medewerkers waren zeer positief.”