Bakfiets als trouwvervoer

Met prachtige historische gebouwen en knusse steegjes leent het centrum van Gouda zich perfect voor huwelijksfotografie. Met als kers op de taart: het daadwerkelijke ja-woord in Het Oude Stadhuys.

Toen Thijs van der Voort en Wendy de Rijk uit Waddinxveen besloten te trouwen, viel hun keuze op Het Oude Stadhuys in Gouda als huwelijkslocatie. ,,Gewoon een prachtige locatie. Vooral de Burgerhal viel meteen in de smaak”, vertelt Wendy. 

Grande entree 

Na een fotosessie in de Goudse straatjes maakte het stel een grande entree. ,,We werden in de Peperstraat opgewacht met ons trouwvervoersmiddel: de bakfiets. Ik met mijn jurk erin, samen met mijn zoontje van 3 en dochter van 1. En Thijs achter het stuur. Hij mocht ons trappen naar Het Oud Stadhuys. Goed geregeld”, lacht Wendy. 

Mooie dag 

De volledige huwelijksdag vond plaats in Het Oude Stadhuys. ,,Na de ceremonie hadden we een toost en de mogelijkheid tot feliciteren. Daarna verplaatsten we ons naar de Burgerhal om met de dj en saxofonist een gezellige middag te hebben. Na de receptie zijn wij met de familie naar de Sterzaal gegaan om hier heerlijk te dineren. Alles verliep zoals we in gedachten hadden en ook onze gasten vonden het een hele mooie dag.”

Foto: Han ter Beek