Feest van Stonhard Group

The Stonhard Group organiseerde onlangs een bedrijfsfeest voor medewerkers én hun aanhang in Het Oude Stadhuys.

“We zochten een mooie locatie met verschillende zalen, die tegelijkertijd ook veel sfeer heeft. Mijn manager woont vlakbij Gouda en hij had goede verhalen gehoord over Het Oude Stadhuys. Samen zijn we er gaan kijken en ik was meteen overtuigd. Het is een prachtig gebouw met vele mogelijkheden”, vertelt Ankie den Dubbelden.

Het feest viel ook bij haar collega’s goed in de smaak. “We hebben eerst heerlijk gegeten in de trouwzaal. Leuke touch was dat we allemaal aan ronde tafels zaten, waardoor je onderling veel meer contact hebt. Dus ook met die ene collega die je normaal gesproken op het werk minder spreekt. Dat is heel goed bevallen hoorde ik van collega’s."

Na het hoofdgerecht gingen we naar beneden waar je een koffie of verse stroopwafel als toetje kreeg. Ook heel leuk en het rook ontzettend lekker. Daarna mochten we de dansvloer op. Het feest kwam meteen op gang met dank aan de dj en saxofonist. Het was absoluut voor herhaling vatbaar.”

the-stonhard-group

 

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!