Evenement aan het licht: Realworld systems

Evenement aan het licht: Realworld systems

Realworld Systems uit Culemborg hield haar jaarlijkse klantendag in Stadhuys Gouda.

Als je klanten en relaties inspireert met de laatste ontwikkelingen en inzichten uit je vakgebied, dan moet de locatie zelf natuurlijk ook aanspreken. Daarom hield Realworld Systems uit Culemborg haar jaarlijkse klantendag in Stadhuys Gouda.

'We zoeken altijd een mooie en bijzondere locatie die centraal ligt en voor iedereen goed bereikbaar is met de auto en openbaar vervoer. Dan kom je vaak uit bij kastelen en landhuizen. De uitstraling van het stadhuys, zowel van binnen als buiten, voldeed aan onze wensen', vertelt Mirjan Koolen.

 
 
Ook het feit dat Realworld Systems het stadhuys exclusief ter beschikking had en meerdere zalen kon gebruiken, sprak aan. Daardoor kon het Culemborgse bedrijf starten met plenaire presentaties door specialisten van binnen én buiten het bedrijf. Na de lunch volgde een keuzeprogramma in meerdere zalen, waarna de dag weer centraal werd afgesloten.

Koolen kijkt tevreden terug op de dag, die door zo'n 75 klanten bezocht werd. 'Ze vonden de locatie prachtig. De samenwerking met Stadhuys Gouda verliep ook prima. Wat opviel is dat ze flexibel zijn en meedenken met de klant.'

Realworld Systems koppelt zogenoemde geografische informatiesystemen (GIS) aan overige IT-systemen. Dat gebeurt wereldwijd en tot de klantenkring behoren onder meer nutsbedrijven, overheden, industrie en telecombedrijven.