Ja-woord in de nok

De lichte en grote ruimte op de bovenste verdieping van het Oude Stadhuys Gouda is niet de officiële trouwzaal. Maar voor het ja-woord van Edwin en Esther werd de Raadszaal voor één dag omgetoverd tot een romantisch ceremonieruimte.

“De zaal op de bovenste verdieping is groot en heel erg licht. Perfect voor ons, want zo konden onze zeventig gasten het ja-woord allemaal meemaken", vertelt Edwin.

De toch al sfeervolle ruimte werd met onder meer lampions aangekleed in het 'mintgroene' thema dat Edwin en Esther gekozen hadden. Na de ceremonie borrelde het bruidspaar met de gasten in de historische trouwzaal. “Een gitarist zorgde voor live muziek. Dat was super gezellig!”

Even later was het tijd voor een heerlijk driegangendiner. "Ondertussen zette onze band beneden in de Burgerhal alvast de spullen op. Toen onze avondgasten arriveerde stonden zij al klaar en hebben we er een spetterend feest van gemaakt!”

   

 

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!