Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

“De Burgerhal is een prachtige plek voor het feest.”

De grote dag van Jeroen en Sanne is onvergetelijk! Ze vierden hun dag, van ceremonie tot groot feest, in Het Oude Stadhuys. Dat was een groot succes!

Trouwen is een feest! Daar kunnen Jeroen en Sanne over meepraten. Ze trouwden op een zonovergoten dag, in Het Oude Stadhuys van Gouda. Ze vertellen je graag over hun ervaringen; van ceremonie tot de grote feestavond.

Bruiloft bij Stadhuys Gouda

Van begin tot eind een prachtige dag
Jeroen en Sanne vierden hun grote dag op één locatie en dat vonden ze heel ontspannen. “ Rond kwart over 3 reden we met de trouwauto het plein op voor het Oude Stadhuys. De gasten stonden al in een haagopstelling te wachten op de trap. Leuk om zo ontvangen te worden!” De trouwceremonie  vond plaats in de trouwzaal, de toost op het bordes en daarna schoof het bruidspaar met hun gasten aan de dinertafel in de Sterzaal. “Het afsluitende feest was echt de kers op de taart”, zegt Jeroen. “De historische Burgerhal is een prachtige plek om een spetterend feest te vieren.”

Wat was het leukste van de dag?
“Dat was wel de ceremonie.” Vertelt Jeroen. “Dit was mooi en ook best wel emotioneel. We vonden het heel bijzonder dat we onze geloften naar elkaar uitspraken. Stiekem weet je wel hoe je over elkaar denkt, maar als je het echt uitspreekt is het wel extra bijzonder. En natuurlijk het feit dat al je elkaar trouw belooft, al je vrienden en familie om elkaar hebt en je in zo’n sfeervolle zaal bevindt. Dat was heel mooi!”

Het historische Oude Stadhuys als fotolocatie
Op zo’n bijzondere plek in de binnenstad van Gouda kun je mooie foto’s maken. Dat kan Jeroen alleen maar beamen. “We maakten de foto’s op verschillende plekken in en bij Het Oude Stadhuys.” De eerste foto’s werden gemaakt in de Trouwzaal, maar omdat het prachtig weer was ging het bruidspaar met hun gasten daarna naar buiten. “Daar maakte de fotograaf wat foto’s op het bordes, maar ook buiten het gebouw, zoals in en rondom de Sint Janskerk.  Het Oude Stadhuys heeft genoeg plekken om mooie plaatjes te schieten.”

Blij met het personeel
Jeroen is duidelijk te spreken over de dag, maar ook over het personeel. “Het personeel was  top! Heel flexibel ook. We zouden eerst in het Wereldmuseum trouwen, maar uiteindelijk ging dat niet door. We moesten toen last-minute op zoek naar een andere locatie. Het was heel fijn dat onze contactpersonen zo snel schakelden en dat we daardoor snel iets konden regelen. Het personeel op de dag zelf was ook heel flexibel. Er was bijvoorbeeld iets misgegaan met de tafelopstelling, maar dit werd snel weer rechtgezet.”  

De boodschap van Jeroen en Sanne voor bruidsparen
“Het Oude Stadhuys was wat ons betreft een heel belangrijk onderdeel van de bruiloft en de locatie heeft zeker bijgedragen aan een mooie dag. Het is echt een uniek gebouw. Wat ook heel leuk was, is dat alle ruimtes een andere stijl hebben. De feestzaal is bijvoorbeeld mysterieus, terwijl de trouwzaal vooral romantisch en historisch is. Zo lijkt het net alsof je op verschillende locaties bent, terwijl je toch niet hoeft te reizen. Voor de gasten was het steeds een verrassing dat ze weer een andere kamer binnen konden stappen. We komen zelf niet uit Gouda, maar ook dan is dit een toplocatie!”

Wil jij ook een onvergetelijke dag beleven in Het Oude Stadhuys? Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs tijdens één van onze open dagen.

Neem contact op
Eerstvolgende open huis