Bruiloft bij kaarslicht

Een bruiloft is al het toppunt van romantiek. Maar kaarsen en sfeervolle lichtjes op de Markt geven nét dat beetje extra natuurlijk. Jan Folkert en Stephanie trouwden begin november in Het Oude Stadhuys.

Een bruiloft is al het toppunt van romantiek. Maar kaarsen en sfeervolle lichtjes op de Markt geven nét dat beetje extra natuurlijk. Jan Folkert en Stephanie trouwden begin november in Het Oude Stadhuys. “Het was een prachtig feest.”

Waar veel bruidsparen elkaar in de zomermaanden het ja-woord geven, wisten Jan Folkert en Stephanie zeker dat het een najaarsbruiloft moest worden. “Dat gaf rust. In de zomer werd ons nieuwbouwhuis opgeleverd en bovendien waren er dit jaar veel vrienden die ook trouwden. Het is dan toch leuk als je zelf wat later in het jaar zit”, vertelt Stephanie.

“We komen regelmatig in Gouda en zeker ‘s avonds met al die lichtjes is Het Oude Stadhuys een heel mooi gezicht. En toen we de eet- en feestzaal zagen waren we helemaal om. Daar kun je een superfeest geven!” De dag zelf was inderdaad net zo mooi als ze vooraf hadden gehoopt. “Ik ben niet zo snel gestresst, maar zo’n dag blijft altijd een klein beetje spannend. Uiteindelijk verliep alles heel relaxt. Het personeel dacht goed mee en alles was geregeld!