Conferentie VNG

Hoe kunnen gemeenten informatie nog beter beveiligen? Dat werd onlangs besproken in Het Oude Stadhuys.

Een commissie van de Vereniging Nederlands Gemeenten (VNG) presenteerde er in de Raadszaal de resultaten van een onderzoek naar informatieveiligheid. “Wij vinden Het Oude Stadhuys een ideale locatie voor zulke conferenties. Het is een prachtig gebouw en past daarnaast ook perfect bij onze vereniging en bezoekers”, vertelt de congresorganisator.

“Bij de presentaties waren ongeveer negentig bezoekers. In de wandelgangen hoorden wij al dat ze onder de indruk waren van de locatie. Dat is natuurlijk ook precies wat je wilt bereiken bij een eenmalige conferentie. Gelukkig wisten wij uit ervaring al dat Het Oude Stadhuys alles regelt, dus wij hebben ons hier ook geen moment zorgen over gemaakt. We krijgen nog steeds positieve reacties dus wij kijken terug op een zéér geslaagde conferentie!”

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!