Huwelijk Mark & Elianne

Toen Mark en Elianne besloten te gaan trouwen, wisten ze meteen waar ze dat wilden doen: Het Oude Stadhuys. “We vonden het altijd al een mooi pand en dus was het onze eerste keus.”

Toen het stel eenmaal binnen was geweest hoefden ze al helemaal niet meer verder te zoeken. “Het was precies wat we zochten. Alles onder één dak. Je weet natuurlijk nooit wat het weer doet in Nederland, dus dan is het fijn als je alle onderdelen van je bruiloft op dezelfde locatie kunt organiseren.”

En dat deed het stel: van ceremonie en trouwborrel tot diner, met afsluitend een groot feest. “Het was een hele gave dag. Alles liep zoals het moest. Daar hadden we ook zeker vertrouwen in, want tijdens de voorbereidingen hadden we er al een goed gevoel bij."

"Partymanager Linda van Het Oude Stadhuys heeft ons goed geholpen en kwam met goede ideeën. Ze vroeg bijvoorbeeld of ik het boeket wilde gooien. Tja, waarom niet? Dat leek me leuk. Ze stelde toen voor om het ‘s avonds te doen vanaf het bordes. Zo aan het einde van de dag, bij de sfeervolle lichtjes en met al die avondgasten onder het bordes was dat een heel gaaf moment.”

 bruiloft-mark--elianne

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!