Huwelijk Mark & Elianne

Toen Mark en Elianne besloten te gaan trouwen, wisten ze meteen waar ze dat wilden doen: Het Oude Stadhuys. “We vonden het altijd al een mooi pand en dus was het onze eerste keus.”

Toen het stel eenmaal binnen was geweest hoefden ze al helemaal niet meer verder te zoeken. “Het was precies wat we zochten. Alles onder één dak. Je weet natuurlijk nooit wat het weer doet in Nederland, dus dan is het fijn als je alle onderdelen van je bruiloft op dezelfde locatie kunt organiseren.”

En dat deed het stel: van ceremonie en trouwborrel tot diner, met afsluitend een groot feest. “Het was een hele gave dag. Alles liep zoals het moest. Daar hadden we ook zeker vertrouwen in, want tijdens de voorbereidingen hadden we er al een goed gevoel bij."

"Partymanager Linda van Het Oude Stadhuys heeft ons goed geholpen en kwam met goede ideeën. Ze vroeg bijvoorbeeld of ik het boeket wilde gooien. Tja, waarom niet? Dat leek me leuk. Ze stelde toen voor om het ‘s avonds te doen vanaf het bordes. Zo aan het einde van de dag, bij de sfeervolle lichtjes en met al die avondgasten onder het bordes was dat een heel gaaf moment.”

 bruiloft-mark--elianne