Een grande entree

De grande entree van bruidspaar Gerben en Truus bij Het Oude Stadhuys zal het tweetal nog lang bijblijven. Alle vrienden en familie hadden zich bij het bordes verzameld om hen te verrassen met een toepasselijk lied met een Israëlisch tintje.

“Gerben en ik hebben elkaar namelijk ontmoet tijdens een reis naar Israël”, vertelt de kersverse bruid. Omdat de familie van Gerben en Truus verspreid door Nederland woont, zocht het stel een locatie die voor iedereen goed te bereiken zou zijn. Zo kwamen ze uit bij Gouda. Van alle trouwlocaties, sprong Het Oude Stadhuys er direct uit.

"Het is door de vele prachtige zalen ook een perfecte locatie voor een bruiloft in de iets koudere maanden van het jaar”, vertelt Truus. Het stel kreeg bovendien veel leuke reacties van gasten over de locatie. “Dat is toch leuk om te horen. Het liep ook allemaal gesmeerd. We hadden vooraf prettig contact met de mensen daar en op de dag zelf ging het helemaal top. Tot in de late uurtjes werd er hard gewerkt door het personeel en daarmee was alles tot in de puntjes toe verzorgd.” 

Willen jullie het Oude Stadhuys zelf ervaren? Kom naar de open dag voor bruidsparen!

Stadhuis Gouda