Kaasmarkt was leuk extraatje

Wie ruim 160 relaties uitnodigt voor een bedrijfsbijeenkomst wil dat doen in een ruimte die aansprekend en origineel is. Het Rijswijkse Nétive organiseerde daarom een event in Het Oude Stadhuys.

Wie ruim 160 relaties uitnodigt voor een bedrijfsbijeenkomst wil dat doen in een ruimte die aansprekend en origineel is. Het Rijswijkse Nétive organiseerde daarom een event in Het Oude Stadhuys. 

Nétive is een organisatie die bedrijven ondersteunt bij het beheer en invulling van het personeelsbestand. Dit doet het bedrijf door het maken van software om alle facetten van het werven, selecteren, contracteren en beheren van vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen. ,,Om onze visie op de toekomst van de flexmarkt in Nederland te delen, organiseerden we een zakelijke
bijeenkomst voor (potentiële) relaties”, vertelt Joanne Littooij van Nétive.

Na een plenaire opening van de dag in de nabijgelegen Sint Janskerk, vertrok het gezelschap naar Het Oude Stadhuys. ,,We zochten een locatie met uitstraling”, vertelt Littooij. ,,Het Oude Stadhuys is een locatie die veel mensen kennen, maar nog nooit van binnen gezien hebben. De reacties waren dan ook erg enthousiast. Helemaal omdat de kaasmarkt op het plein volop in bedrijf was, wat zeker voor onze buitenlandse gasten een leuk extraatje was.” Littooij is erg tevreden over het verloop van de dag. ,,Vanuit Het Stadhuys wordt goed meegedacht. Over de invulling van het programma bijvoorbeeld en ook de benodigde techniek was fantastisch geregeld.”