Bakkers vieren feest

De netwerkclub van Bakery Nexus bestaat tien jaar en zo’n mijlpaal vraagt natuurlijk om een groot jubileumfeest in het Oude Stadhuys!

Martijn Verkerk van de Nederlandse Brooden Banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV)  organiseerde het feest. “Het Oude Stadhuys Gouda is een prachtige en veelzijdige locatie”, vertelt Martijn. “We konden op deze locatie alle kanten op. Enerzijds heeft het Oude Stadhuys Gouda een sfeervol ontvangst en anderzijds zijn de zalen ook ingericht op een zakelijke setting.”

Rond het einde van de middag werden de leden van Bakery Nexus ontvangen in het Oude  Stadhuys Gouda met een kop koffie en een Goudse stroopwafel. Na een terugblik op tien jaar Bakery Nexus verzamelden de leden zich in de Sterzaal voor het diner en het feest. “Het personeel had de eetzaal binnen no-time omgetoverd tot danszaal. We hadden een dj uitgenodigd, dus die maakte er een groot feest van. De leden van Bakery Nexus hebben het enorm naar hun zin gehad en daar gaat het om!”

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!