De lekker-lang-dineren-bruiloft

Lekker rustig en uitgebreid tafelen met familieleden en vrienden. Dat is wat Arjen en Gail uit Gouda graag wilden. Dus skipten ze het feest.

“Heerlijk en lekker ontspannen”, blikt Gail terug. “Het was fantastisch om de hele avond met elkaar door te brengen. Dit paste echt bij ons.” De plaats van het diner? Dat was de Sterzaal van Het Oude Stadhuys. Die was helemaal gedecoreerd in het kerstthema met Royal Stewart Tartan dat Gail en Arjen hadden gekozen. Aan de lange tafel genoot het Goudse stel tot middernacht met hun gasten van een vijfgangen wildmenu.

Het diner was de finale van de intieme en persoonlijke huwelijksdag van het Goudse stel. Die begon ‘s ochtends toen Arjen zijn Gail ophaalde voor de fotoshoot. Het vervoer? Een stijlvolle Vanden Plas Royal Princess oldtimer die mooi matchte met de jarentwintigbruidsjurk van Gail.

Na de shoot maakte het stel een grande entree bij Het Oude Stadhuys, de plek waar Arjen Gail precies een jaar geleden onder de kerstboom ook ten huwelijk had gevraagd. “Wat is er dan mooier om elkaar juist daar het ja-woord te geven? Bovendien houden we erg van de klassieke stijl van Het Stadhuys en vonden we het fijn dat we de hele dag op één locatie konden doorbrengen.”

Leuk extraatje was de rondleiding die de gasten kregen door Het Oude Stadhuys. “Die viel onwijs in de smaak. Sowieso was het een topdag. Nog mooier dan we van tevoren hadden bedacht.” 

Foto: Simone Bruidsfotografie