Aanvankelijk dachten ze er alleen maar te trouwen…

Als geboren Gouwenaar en zijn geliefde die uit Waddinxveen komt, was het bijna een vanzelfsprekendheid dat zij wilden trouwen in Het Oude Stadhuys.

Als geboren Gouwenaar en zijn lief die uit Waddinxveen komt, was het bijna een vanzelfsprekendheid dat zij wilden trouwen in dat prachtige oude gebouw, midden op de Markt van Gouda. Jan en Mathilde hebben elkaar leren kennen op de Goudse Markt en wilden heel graag trouwen in het wereldbekende stadhuis. Ze lieten zich een aantal maanden geleden rondleiden door het gebouw!

Blij verrast dat ze hier de hele dag konden vieren
Jan en Mathilde keken hun ogen uit toen ze het vernieuwde interieur zagen! Ze maakten met de gastheer een ronde door het historische gebouw en waren blij verrast toen ze hoorden dat ze hun gehele bruiloft hier konden vieren: van ceremonie tot een spetterend trouwfeest. Dit onvergetelijke feest zou plaatsvinden in de unieke Burgerhal. Na de rondgang door het Oude Stadhuys was het aanstaande bruidspaar overtuigt, hier willen wij onze grote dag te vieren. En zo reden ze op hun trouwdag naar Het Oude Stadhuys. Voor Jan kon de dag niet meer stuk: geboren in Gouda, wonen in Gouda, ooit de ontluikende liefde op de Markt in Gouda en dan nog eens hele trouwfeest in het meest herkenbare gebouw in Gouda.

Een onvergetelijke dag in het Oude Stadhuys Gouda
Het bruidspaar was enorm trots dat zij hun 62 gasten een fantastische dag konden bieden. Het unieke en karakateristieke gebouw biedt ruimtes voor alle dagdelen, dus elk nieuw gedeelte was een verrassing. De gasten werden ontvangen in de Burgemeesterskamer, uiteraard vond de huwelijksvoltrekking plaats in de Trouwzaal, de lunch werd in de Sterzaal geserveerd, het diner in de Raadzaal en tenslotte de receptie in de sfeervol verlichte Burgerhal. Vanaf het eerste contact werd de bijdrage van het team, dat de voorbereiding bespreekt en de dag zelf begeleidt, letterlijk als ontzorgend ervaren.

Meer weten over de mogelijkheden om te trouwen in Het Oude Stadhuys? Neem contact op of meld je aan voor het eerstvolgende open huis! 

Neem contact op!
Eerstvolgende open huis