45 jaar getrouwd

Een uitgebreide rondleiding door het gebouw gevolgd door een heerlijke high tea. Voor het feest van Riny en Wim werd alles uit de kast gehaald.

Niet alleen was het echtpaar Wendel vijfenveertig jaar getrouwd. Ook mag Wim binnenkort tachtig kaarsjes uitblazen. Genoeg redenen voor een feestje, vertelt Riny.

In december werd het bruidspaar verwelkomd in het Oude Stadhuys Gouda. “In het eerste gesprek stelde het Oude Stadhuys voor om een rondleiding te geven aan onze gasten. Een ontzettend leuk idee! Onze gids vertelde van alles over de geschiedenis en de functies van het gebouw. Waar de trappen vroeger bijvoorbeeld voor gebruikt werden. Heel interessant en bovendien een leuke aanvulling!” Daarna werden de gasten van Riny en Wim getrakteerd op een high tea. “Ook die was heerlijk en werd continu aangevuld. Wij zijn fantastisch verzorgd en hebben erg genoten!”

bp Wendel

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!