Nieuws

Overige nieuwsberichten

Open huis voor bruidsparen

Op zoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie bruiloft? Kom zonder afspraak langs bij Het Oude Stadhuys Gouda! Zondag 25 augustus staan de deuren wagenwijd open tussen 13:00 en 16:00 uur.

Lees meer

Maak jullie trouwlocatie persoonlijk!

Elke bruiloft is anders en dat is maar goed ook, want iedere bruiloft toont een geweldige afspiegeling van jullie identiteit samen. Elke keuze die je maakt, van de formaliteit van de dag tot het eten,…

Lees meer

Aanvankelijk dachten ze er alleen maar te trouwen…

Als geboren Gouwenaar en zijn lief die uit Waddinxveen komt, was het bijna een vanzelfsprekendheid dat zij wilden trouwen in Het Oude Stadhuys.

Lees meer

Organiseer je eindejaarsevenement

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren!

Lees meer

Open Monumentendag

Zaterdag 8 september is het Open Monumentendag. Een mooie gelegenheid om Het Oude Stadhuys van binnen te bekijken en meer te horen over de kleurrijke historie van het pand.

Lees meer

Het Oude Stadhuys: locatie met een verhaal

Het Oude Stadhuys van Gouda ziet er nu misschien vrolijk en vredig uit, maar vroeger werden er weleens duistere spelletjes gespeeld.

Lees meer

“De Burgerhal is een prachtige plek voor het feest.”

De grote dag van Jeroen en Sanne is onvergetelijk! Ze vierden hun dag, van ceremonie tot groot feest, in Het Oude Stadhuys. Dat was een groot succes!

Lees meer

Hip en klassiek

Denk eens aan Het Oude Stadhuys Gouda, monumentaal, midden op de markt en daarmee gelijk sfeerbepalend. Mag de buitenkant nog steeds de dezelfde unieke uitstraling hebben, van binnen is de veelzijdigheid…

Lees meer

Mysterie 't Oude Stadhuys

Als je aan de voorkant van het Stadhuys op de Markt staat en naar boven kijkt zie je dat er 8 beelden op de gevel staan, wie zijn het?

Lees meer

45 jaar getrouwd

Een uitgebreide rondleiding door het gebouw gevolgd door een heerlijke high tea. Voor het feest van Riny en Wim werd alles uit de kast gehaald.

Lees meer