Een sfeervolle locatie voor uiteenlopende events

feesten

Een bedrijfsfeest, jubileum, receptie, diner of personeelsfeest organiseren? Dat vraagt om een sfeervolle locatie. Het Oude Stadhuys heeft stijl en allure en beschikt over een indrukwekkend interieur, moderne faciliteiten en multifunctionele ruimtes. De locatie is met ruim 10 zalen zowel voor grote als kleinere groepen geschikt.

Het Oude Stadhuys Gouda is een locatie met stijl en allure. 
U kunt er met een compact gezelschap terecht, maar ook een groot evenement organiseren! 
 

Huwelijksfeest of bedrijfsfeest?
Het Oude Stadhuys is een locatie met stijl en allure en beschikt over een indrukwekkend interieur, moderne faciliteiten en multifunctionele ruimtes. Perfect voor een bedrijfsfeest, receptie, diner, jubilea of personeelsfeest. Ook publieksevenementen behoren tot de mogelijkheden.

 

Meerdere ruimtes
Het Oude Stadhuys is met ruim 10 zalen zowel voor grote als kleinere groepen geschikt. Van de ontvangst op Het Bovenplein, een plenaire meeting in De Raadzaal tot diverse workshopsruimtes. Geniet van een borrel op Het Bordes met uitzicht op de markt of een knallend feest in De Burgerhal; de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!

Hoogwaardige eventorganisatie en catering
Het Oude Stadhuys is een totaalpartner in eventorganisatie. We adviseren graag over de organisatie van uw evenement, beschikken over hoogwaardige horecamogelijkheden en bieden een ruim aanbod aan workshops, activiteiten en entertainment.

Goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto
Op loopafstand van Het Oude Stadhuys zijn diverse parkeergarages met ruime capaciteit. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar met station Gouda op loopafstand.

ContactHet Oude Stadhuys
KvK 09075158

Bezoekadres
Markt 1
2801 JG  Gouda
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Het Oude Stadhuys.
 

Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!