-

feesten

Sfeervolle locatie voor uiteenlopende events

Een bedrijfsfeest, jubileum, receptie, diner of personeelsfeest organiseren? Dat vraagt om een sfeervolle feestlocatie. Het Oude Stadhuys Gouda heeft stijl en allure en beschikt over een indrukwekkend interieur, moderne faciliteiten en multifunctionele ruimtes. De locatie is met ruim 10 zalen geschikt voor grote en kleine groepen.

Huwelijksfeest of bedrijfsfeest?
Het Oude Stadhuys is een locatie met stijl en allure en beschikt over een indrukwekkend interieur, moderne faciliteiten en multifunctionele ruimtes. Perfect voor een bedrijfsfeest, receptie, diner, jubilea of personeelsfeest. Ook publieksevenementen behoren tot de mogelijkheden.

Meerdere ruimtes
Het Oude Stadhuys is met ruim 10 zalen zowel voor grote als kleinere groepen geschikt. Van de ontvangst op Het Bovenplein, een plenaire meeting in De Raadzaal tot diverse workshopsruimtes. Geniet van een borrel op Het Bordes met uitzicht op de markt of een knallend feest in De Burgerhal; de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!

Authentieke details
Veel authentieke en monumentale elementen zijn door de eeuwen bewaard gebleven in het gotische pand, dat zowel geschikt is voor kleine als grote gezelschappen. Een deel van het interieur stamt bijvoorbeeld uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Hoogwaardige eventorganisatie en catering
Het Oude Stadhuys is een totaalpartner in evenementenorganisatie. We adviseren je graag over de organisatie van jouw evenement, beschikken over hoogwaardige horecamogelijkheden en bieden een ruim aanbod aan workshops, activiteiten en entertainment.

Goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto
Op loopafstand van Het Oude Stadhuys zijn diverse parkeergarages met ruime capaciteit. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar met station Gouda op loopafstand.

Het Oude Stadhuys Gouda is een locatie met stijl en allure. 
Je kunt er met een compact gezelschap terecht, maar ook een groot evenement organiseren!